Thuis ProductenBlok het Bedekken Randen

Duurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen Rand

Duurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen Rand

  • Durable Block Paving Kerbs , Garden Edging Stones Different Finishing Edge
  • Durable Block Paving Kerbs , Garden Edging Stones Different Finishing Edge
 • Durable Block Paving Kerbs , Garden Edging Stones Different Finishing Edge

  Productdetails:

  Plaats van herkomst: China
  Merknaam: YFS
  Certificering: CE certificate
  Modelnummer: K1

  Betalen & Verzenden Algemene voorwaarden:

  Min. bestelaantal: 100 ml
  Prijs: negotiable
  Verpakking Details: Houten Pallet
  Levertijd: 5-8 het werkdagen
  Betalingscondities: L / C, T / T
  Levering vermogen: 8000 ml/week
  Contact nu
  Gedetailleerde productomschrijving
  Materiaal: graniet Maat: 100x15x25cm, 100x20x30cm, enz.
  Afwerking: Gevlamd, gezaagd, geslepen, vernietigd zand kleur: Grijs, rood, zwart, wit
  Dichtheid: 2.7 g/cm ³ Gebruik: Pavingstone
  Hoog licht:

  garden edging stones

  ,

  block paving edging kerb stones

  Grijze het blok van de granietsteen het bedekken geslepen gevlamde randenstoeprand, gehamerde struik, gezaagde besnoeiing

   

  Kerbstone volgens de verschillende materialen, de algemene situatie is verdeeld in twee soorten: de concrete randen en steenranden. Volgens de afmetingen in dwarsdoorsnede van kerbstone kan in h-Rand, t-rand, r-rand, F-Rand, TF-Rand en p-Type kerbstone worden verdeeld.

   

  Door weg volgens de lijn van steenclassificatie voor Krommekerbstone, rechte rechte kerbstone. De Krommekerbstone van de Brandplaat kan samen met de steen van de rechte lijnweg worden gebruikt.

   

  Installatievorm
  Kerbstone de vorm heeft etc. verticaal, schuin type. Lopend langs de Steenweg, zowel kan de eenvoudige als efficiënte het lopen methode om het de organensaldo van het lichaam te regelen, de pret, maar ook ziektepreventie en behandeling, levensduur verhogen, om voetgangers, voertuigverkeersveiligheid te beschermen en ervoor zorgen dat de weg langs de rand van de ordelijke rol. Dit document introduceert de bouwtechnologie van stoeprand van het graven van trog, het installeren en het versterken kerbstone, en vat de kwaliteitsvereisten en de voorzorgsmaatregelen van stoeprand samen om de kwaliteit van bouw te verzekeren en de esthetica van weg te verbeteren.
   
  Materiële vereisten
  De stoeprand die een eenvormige textuur van natuurlijke graniet mechanische scherpe verwerking gebruiken, de sterkte van de steen moet worden gekwalificeerd, de vereisten van eenvormige kleur, de oppervlakte zonder barsten, hoekige integriteit, de verschijning van hetzelfde, geen duidelijke vlekken, chromatische aberratie, toegestaan niet om een een verwering fenomeen, lading en het leegmaken te hebben, niet om te vallen, raken, stoten, raken, om schade te vermijden.
   
  Verwerkingsvereisten
  Volgens de eenvormige lengte van de materiële, externe verschijningen moet zijn het machinaal gesneden oppoetsen, de lengte van de toelaatbare fout in de ±20mm waaier, breedte, dikte, hoogtetolerantie binnen de waaier ±2mm.
   
  Bouwvereisten
  1. Kerbstone moet de lijn hangen om de bouw, volgens de zijvliegtuigbovenkant uit te voeren die de hoog-lijnspanning, volgens de zij vlakke steen van de draadyard tonen, zou de partij de vlakke steen aan Ann is, niet moeten rollen, zij hoogste lijn rechtstreeks vlotte vlot, geen hoog of laag fenomeen van de foutentand, vliegtuig neen hogere en lagere fout, intern en extern fenomeen van de foutentand.
   
  2. Het moet het metselwerk van de zeteldunne modder zijn, moet de zeteldunne modder dicht zijn, strikt verboden om naadmetselwerk te stoppen;
   
  3. Het is naaddislocatie overschrijdt geen 1mm, moeten de zijsteen en de steen gelijk in het midden worden gewankeld.
   
  4. Zijn kant van de vlakke steen zou grootte moeten worden gewaarborgd en eindigen om aan de ontwerpvereisten te voldoen. De mooie verschijning, op de hoeken van de kant van de steen zou de ontwerpstraal van de speciale steen van de verwerkingskromme, metselwerk moeten zijn om vlotte, ronde, strakke naad te verzekeren. De gebogen zijsteen moet na kunstmatige fijne beitel worden opgepoetst.
   

  5. De weg langs de rug van de steen zou ook moeten worden aangestampt, opvulmateriaalbreedte van niet minder dan 50mm, dikte van niet minder dan 15mm.
  6. Weg langs de naad van de steenhaak: De haaknaad moet opnieuw worden gehangen, de kant van de steennaad binnen puin verwijderde schoon, water het nat maken, en dan met het mortierpleister van het 1:2.5cement vul de droge haak. 7. De zij vlakke naad van de steenhaak, na het aangewezen het water geven onderhoud.

   

  Productnaam Granietkerbstone
  Populair Materiaal Graniet, basalt, kalksteen, Porfier
  G603, G654, G684, ZWART BASALT, G682, G681, G602,
  G636, rood porfier, bespuit Witte/Witte Golf, Blauw kalksteen
  Het eindigen Bush-gehamerd, gevlamd, spleet, gezaagde opgepoetste besnoeiing,
  Het eindigen rand de afgekante schuine randrand, bullnose scherpt, rechte rand, inhamrand, straalrand enz.
  Grootte L (cm) 80/90/100/110/120cm enz.
  W (cm) 10/12/15/18/20cm enz.
  T (cm) 20/25/30/35/40/50cm enz.
  Populaire grootte 10*30*100; 12*30*100; 15*30*100; 15*35*100; 10*20*100; 12*20*100;
  10*25*100; 12*25*100cm
  Kleur Grijs, geel, rood, wit
  Levertijd Binnen 15-20 dagen na ontvangen storting, hangt van de ordehoeveelheid van klanten af
  Betaling T/T/LC/WestUnion
  Voordelen 1. onze eigen steengroeve en fabriek, hebben beste prijs
  2. 12 jaar voert ervaring uit

   

  Duurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen RandDuurzame Blok het Bedekken Randen, Tuin Scherpende Stenen Verschillende het Eindigen Rand

  Contactgegevens
  Xiamen Yongfeng Stone Co., Ltd

  Contactpersoon: Mr. Jack Yuan

  Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)

  Andere Producten